Crosstrainer kopen? 5x de beste crosstrainer van 2024

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om aan je conditie te werken, is een crosstrainer een geweldige optie. Het is een populaire keuze voor mensen die een cardio-workout willen doen zonder teveel impact op de gewrichten te krijgen. Ook verbrand je tijdens het trainen op een crosstrainer enorm veel calorieën waardoor je snel af kunt vallen.

Nu zijn er tegenwoordig talloze crosstrainers verkrijgbaar, waardoor de keuze voor de beste crosstrainer nog wel eens lastig kan zijn. Maar geen zorgen! Wij hebben de top 5 beste crosstrainers van 2024 onderzocht en getest en overzichtelijk voor je opgesomd. Ook lichten we de crosstrainers stuk voor stuk toe, zodat jij de beste keuze kunt maken. Daarna geven we je nog wat belangrijke informatie over crosstrainers. We sluiten af met wat veelgestelde vragen die mensen hebben over crosstrainers. Lees dus snel verder!

23

Crosstrainers onderzocht

60+

Reviews gecheckt

12

Webshops vergeleken

Wat is de beste crosstrainer van 2024?

1

VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer
Beste keuze

De beste crosstrainer van 2024 is de VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer. Deze betrouwbare crosstrainer heeft maar liefst 32 verschillende weerstandsniveaus en 24 trainingsprogramma’s. Daarnaast kun je je trainingsgegevens aflezen op een helder LCD display. Ook kun je de crosstrainer koppelen aan je smartphone met bluetooth. Tenslotte is deze crosstrainer ook erg stil door het magnetische weerstandssysteem.

Kort vooraf: hier moet je op letten tijdens het kopen van de beste crosstrainer

Type crosstrainer: Er zijn verschillende soorten crosstrainers, waaronder de voorwiel-, middenwiel- en achterwiel-aangedreven crosstrainers. Het is belangrijk om te bepalen welk type het beste bij je past.
Paslengte: De paslengte is belangrijk omdat deze moet passen bij je lichaamslengte. Bij een te korte of te lange paslengte kan de crosstrainer oncomfortabel zijn om op te trainen.
Weerstand: De weerstand bepaalt hoe zwaar de training is. Kies voor een crosstrainer met voldoende weerstand om de intensiteit van je training te kunnen verhogen naarmate je sterker wordt.
Afmetingen: De afmetingen van de crosstrainer zijn belangrijk om te bepalen of deze in de beschikbare ruimte past. Houd rekening met de lengte, breedte en hoogte van de crosstrainer.
Maximaal belastbaar gewicht: Het maximaal belastbaar gewicht van de crosstrainer is ook belangrijk om zo te bepalen of deze geschikt is voor jouw gewicht.

Overzicht top 5 beste crosstrainers van 2024


1

VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer
Beste keuze

2

Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer

3

VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer
Beste professionele crosstrainer

4

Senz Sports C7000 Crosstrainer
Beste compacte crosstrainer

5

VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer
Beste goedkope crosstrainer

€299,00
€499,00
Op voorraad
Fitwinkel.nl

De top 5 beste crosstrainers van 2024 beschreven


1

VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer
Beste keuze

De VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer is momenteel de beste crosstrainer. Deze crosstrainer is gemaakt van zware kwaliteitsmaterialen. Het apparaat is stabiel en belastbaar tot 150 kg. De beweging is soepel en nauwkeurig instelbaar met 32 verschillende niveau’s of op wattage tussen 10 en 350 Watt. De crosstrainer is geschikt voor verschillende bewegingsdoelen, van revalidatie tot spierkrachttraining.

Het apparaat heeft in totaal 24 programma’s, waaronder 12 voorgeprogrammeerde trainingen, 4 hartslagprogramma’s, een wattageprogramma, een hartslaghersteltest en een lichaamsvet/BMI-meting. Er zijn ook 4 gebruikersprogramma’s om nog effectiever te sporten. Het handmatige programma biedt de mogelijkheid om zelf de weerstand in te stellen. Op het grote en verlichte LCD-scherm van de crosstrainer zie je de snelheid, tijd, afstand, calorieverbruik, wattage, hartslag en het geselecteerde programma.

Om programma’s te volgen of je hartslag te zien op het scherm, kun je de geïntegreerde hartslagsensoren op de handsteunen gebruiken of een bij te bestellen Bluetooth borstband. Als extra functie heeft de VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer iConsole, waarmee je verbinding kunt maken met je tablet of smartphone. Met de iConsole-app kun je Google Maps gebruiken om naar plaatsen te gaan waar je altijd al een keer naartoe wilde en zelfs door straten lopen met Google streetview. Kies je voor heuvelachtige gebieden, dan past iConsole de weerstand aan voor een realistische ervaring.

Kortom, de VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer is een geweldige aankoop voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare crosstrainer met veel programma’s en extra functies.

Pluspunten
 • Betrouwbare crosstrainer
 • 32 verschillende weerstandsniveaus
 • 24 trainingsprogramma’s
 • Groot LCD display
 • Met bluetooth koppelbaar aan smartphone
 • Geïntegreerde hartslagsensoren
 • Magnetische weerstand, dus erg stil
 • Belastbaar tot 150 kg
Minpunten
 • Geen

Bekijk hieronder waar de VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer verkrijgbaar is:


2

Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer

De Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer is een zeer degelijke crosstrainer van hoogwaardige kwaliteit. Het apparaat beschikt over veel mogelijkheden en is gemaakt van duurzame materialen. Het zware vliegwiel van 10 kg, de verstelbare voetpedalen, de in hoek verstelbare lengtepas, het zware gewicht van het apparaat en het hoogwaardige weerstandsysteem maken deze crosstrainer tot een uitstekende keuze.

Wat deze crosstrainer uniek maakt, zijn de vernieuwde anti-slip handgrepen, waarmee je op zeven verschillende posities je handen kunt plaatsen en dus telkens andere kleine spieren in je nek, schouders, armen en polsen gebruikt. Zo wordt trainen op de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer echt een full-body work-out. Daarnaast is het mogelijk om de crosstrainer te koppelen aan een app op je telefoon of tablet, zodat je interactief kunt trainen. Dit is een handige functie, waarbij de weerstand automatisch wordt aangepast en je jouw trainingsgegevens grafisch in beeld kunt brengen.

De lengtepas van 47 cm zorgt voor een natuurlijke loopbeweging en de pedalen staan zo dicht bij elkaar dat je comfortabel kunt trainen. Verder heeft de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer 14 verschillende trainingsprogramma’s en biedt het apparaat de mogelijkheid om met een hartslagprogramma te trainen. Door middel van de tablethouder kun je op je tablet televisie kijken of op internet surfen tijdens het trainen.

De voetpedalen zijn voorzien van dikke Cushion Pad’s, wat zorgt voor een verende werking tijdens de afzet van je voet. De robuuste constructie van de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer maakt het apparaat zeer stabiel en belastbaar tot een lichaamsgewicht van 150 kg.

Kortom, de Focus Fitness Fox 5 iPlus is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een degelijke crosstrainer met veel mogelijkheden en hoogwaardige kwaliteit.

Pluspunten
 • Betrouwbare crosstrainer
 • 16 verschillende weerstandsniveaus
 • 14 trainingsprogramma’s
 • Met bluetooth koppelbaar aan smartphone
 • Geïntegreerde hartslagsensoren
 • Magnetische weerstand, dus erg stil
 • Belastbaar tot 150 kg
Minpunten
 • Losse hartslagmeter moet je er apart bij bestellen

Bekijk hieronder waar de Focus Fitness Fox 5 iPlus Crosstrainer verkrijgbaar is:


3

VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer
Beste professionele crosstrainer

De VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stille en professionele crosstrainer voor een effectieve training. Het zware vliegwiel zorgt voor een soepele beweging, zelfs op de hoogste snelheid.

De VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer biedt 20 voorgeprogrammeerde programma’s, waaronder beginners, gevorderden, sportieve programma’s en hartslag gestuurde programma’s. Bovendien bieden fitness-apps zoals iConsole+ en Kinomap meer trainingsmogelijkheden en een realistische live-ervaring. De tablethouder is geplaatst bovenaan het scherm, zodat je alle trainingsgegevens tijdens je work-out kunt bekijken.

De VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer beschikt over een verlicht LCD-display waarop je jouw trainingsgegevens kunt bekijken. Om hartslag gestuurde programma’s en apps te gebruiken, meet je je hartslag met de handpuls sensoren op de handsteunen of met een bij te bestellen draadloze borstband.

De crosstrainer is ergonomisch ontworpen, waardoor het geschikt is voor zowel lange als minder lange personen. De relatief kleine afstand tussen de pedalen zorgt voor een ergonomische beweging en de extra grote anti-slip pedalen geven veel grip en stabiliteit. De multi grip handvaten bieden de mogelijkheid om je handen op verschillende manieren te plaatsen, waardoor je verschillende houdingen kunt aannemen.

Al met al is de VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, professionele crosstrainer voor een effectieve training. Het ergonomisch ontwerp en de uitgebreide trainingsmogelijkheden maken dit apparaat een waardevolle investering voor thuisgebruik.

Pluspunten
 • Professionele crosstrainer
 • 32 verschillende weerstandsniveaus
 • 20 trainingsprogramma’s
 • Met bluetooth koppelbaar aan smartphone
 • Geïntegreerde hartslagsensoren
 • Magnetische weerstand, dus erg stil
 • Belastbaar tot 165 kg
Minpunten
 • Losse hartslagmeter moet je er apart bij bestellen
 • Niet goedkoop

Bekijk hieronder waar de VirtuFit Elite FDR 2.5i Semi-Pro Crosstrainer verkrijgbaar is:


4

Senz Sports C7000 Crosstrainer
Beste compacte crosstrainer

De Senz Sports C7000 Crosstrainer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele en compacte crosstrainer voor intensief dagelijks gebruik. Het apparaat is voorzien van een 7 inch TFT-scherm dat draait op Android en waarop verschillende apps zijn geïnstalleerd, zoals sportapplicaties, Google Maps, Google Chrome, Netflix, Spotify en YouTube. Dit maakt het sporten op deze crosstrainer een stuk aangenamer en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld je favoriete films en series te kijken tijdens het sporten.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Senz Sports C7000 Crosstrainer is het 12 kilogram zware vliegwiel dat zich aan de voorkant bevindt. Dit zorgt voor een natuurlijke beweging en maakt de trainingen intensiever, zonder dat je er zelf veel van merkt. Hierdoor ben je in staat om nog sneller calorieën te verbranden en dat zonder extra moeite te doen. Bovendien maakt het vliegwiel de crosstrainer extra stabiel, dankzij het zwaartepunt aan de voorkant.

Daarnaast is het mogelijk om de lengtepas van de Senz Sports C7000 Crosstrainer te verstellen, waardoor je een langere of kortere lengtepas krijgt. Het grote touchscreen scherm van 7 inch geeft een duidelijk overzicht van jouw training en je kunt hiermee ook de training of weerstand aanpassen. De Senz Sports C7000 Crosstrainer is gemaakt van hoogwaardige materialen en weegt 85 kilogram, wat zorgt voor extra stabiliteit. Het apparaat is geschikt voor intensief dagelijks gebruik thuis, maar de crosstrainer is ook geschikt voor in een sportschool.

Naast de 12 ingebouwde trainingsprogramma’s beschikt deze crosstrainer over een hartslagprogramma, waarmee je op de door jou gewenste hartslag kunt blijven trainen. De geïntegreerde hartslagsensoren passen de intensiteit van de training automatisch aan jouw hartslag aan en het is ook mogelijk om de crosstrainer te koppelen met een hartslagband voor nog nauwkeuriger meting.

Al met al is de Senz Sports C7000 Crosstrainer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een professionele crosstrainer van hoogwaardige kwaliteit, met een aantal handige functies zoals het 7 inch touchscreen scherm en de mogelijkheid om apps te gebruiken tijdens het sporten.

Pluspunten
 • Professionele compacte crosstrainer
 • Zeer geschikt voor intervaltraining
 • 16 verschillende weerstandsniveaus
 • 12 trainingsprogramma’s
 • Groot 7 inch touchscreen display
 • Met bluetooth koppelbaar aan smartphone
 • Geïntegreerde hartslagsensoren
 • Magnetische weerstand, dus erg stil
 • Belastbaar tot 150 kg
Minpunten
 • Geen

Bekijk hieronder waar de Senz Sports C7000 Crosstrainer verkrijgbaar is:


5

VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer
Beste goedkope crosstrainer

€299,00
€499,00
Op voorraad
Fitwinkel.nl

De VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer is een goedkope, compacte en ruimtebesparende crosstrainer dat ideaal is voor mensen die thuis willen sporten, maar niet veel ruimte hebben. Het apparaat is na de training eenvoudig te verplaatsen met behulp van de transportwielen, zodat je de ruimte optimaal kunt benutten.

Er zijn 21 programma’s beschikbaar die automatisch de weerstand aanpassen, maar je kunt ook kiezen uit 16 verschillende niveaus en zelf schakelen. Bovendien kun je de recovery test uitvoeren om een goed beeld te krijgen van je huidige conditie. De vier hartslag gestuurde programma’s zijn ideaal als je gericht wilt trainen op je hartslag.

De FitShow fitnessapp werkt samen met de VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer. Met deze app kun je je trainingen registreren en je voortgang en resultaten bijhouden. Als je een smartphone of tablet voor het scherm in de houder plaatst, kun je naast fitness apps ook films kijken of naar je eigen muziek luisteren. Het display toont de tijd, afstand, hartslag, weerstand niveau, snelheid, programma, wattage en de omwentelingen per minuut. Een handige bidonhouder bij het display houdt bovendien ook nog je waterfles binnen handbereik tijdens het sporten.

Al met al is de VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer de beste crosstrainer voor mensen die willen trainen met een crosstrainer, maar geen gigantisch budget hier voor over hebben. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en biedt veel verschillende programma’s en niveaus om uit te kiezen.

Pluspunten
 • Compacte goedkope crosstrainer
 • 16 verschillende weerstandsniveaus
 • 21 trainingsprogramma’s
 • Display met telefoonhouder
 • Met bluetooth koppelbaar aan smartphone
 • Geïntegreerde hartslagsensoren
 • Magnetische weerstand, dus erg stil
 • Belastbaar tot 115 kg
Minpunten
 • Niet geschikt voor mensen zwaarder dan 115 kg
 • Niet de meest robuuste keuze

Bekijk hieronder waar de VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer verkrijgbaar is:


Waarom zou je een crosstrainer kopen?

Verbetering van je conditie: Een crosstrainer is een uitstekende manier om je conditie te verbeteren, omdat het een zeer effectieve cardio-oefening is. Door regelmatig te trainen op een crosstrainer kan je je longcapaciteit en de bloedsomloop verbeteren, waardoor je algehele gezondheid verbeterd.
Verbranden van calorieën: Crosstrainers zijn uitstekende apparaten om calorieën te verbranden. Doordat het hele lichaam tijdens de training wordt gebruikt, kan je meer calorieën verbranden dan bijvoorbeeld bij het gebruik van een loopband of een fiets.
Lage impact op de gewrichten: Crosstrainers zijn over het algemeen vriendelijker voor de gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen op een loopband. Dit komt doordat er minder impact is op de gewrichten bij het gebruik van een crosstrainer. Dit maakt het een geschikt apparaat voor mensen met gewrichtsproblemen of die willen revalideren na een blessure.
Geschikt voor verschillende niveaus: Crosstrainers bieden verschillende trainingsprogramma’s en weerstandsniveaus, waardoor ze geschikt zijn voor beginners en gevorderde sporters. Het apparaat kan worden aangepast aan de individuele trainingsbehoeften en -doelen van de gebruiker.
Makkelijk thuis trainen: Met een crosstrainer kan men thuis trainen zonder naar een sportschool te hoeven gaan. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook de moeite om naar de sportschool te moeten reizen. Met een eigen crosstrainer kun je op elk moment van de dag trainen.

Wat is het verschil tussen een crosstrainer en een hometrainer?

Een crosstrainer en een hometrainer zijn beide fitnessapparaten die kunnen worden gebruikt om een cardio training uit te voeren, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een crosstrainer en een hometrainer.

Een crosstrainer maakt gebruik van een elliptische beweging die lijkt op hardlopen of wandelen zonder de belasting op de gewrichten die gepaard gaat met deze beweging. De handvatten van een crosstrainer bewegen heen en weer en bieden een volledige lichaamstraining waarbij de benen en armen worden gebruikt om het apparaat in beweging te houden. Crosstrainers bieden ook de mogelijkheid om de weerstand in te stellen, waardoor de intensiteit van de training kan worden aangepast.

Een hometrainer is een fiets die ontworpen is om binnen te worden gebruikt en wordt gebruikt voor het trainen van de benen. Het biedt een lagere impact dan hardlopen, omdat het fietsen minder stress op de gewrichten legt. De intensiteit van de training op een hometrainer kan worden aangepast door de weerstand en de snelheid aan te passen.

Het belangrijkste verschil tussen een crosstrainer en een hometrainer is dat een crosstrainer een full-body workout biedt, terwijl een hometrainer zich richt op het trainen van de benen. Als je op zoek bent naar een apparaat dat meer spiergroepen traint en meer calorieën verbrandt, is een crosstrainer waarschijnlijk een betere keuze. Als je echter gewoon op zoek bent naar een apparaat om de benen te trainen en de impact op de gewrichten te minimaliseren, is een hometrainer waarschijnlijk een betere optie.

Beste crosstrainer

De verschillende soorten crosstrainers

Type crosstrainerBeschrijving
Voorwiel aangedreven crosstrainerBij dit type zit het vliegwiel aan de voorkant van de crosstrainer. Het voordeel hiervan is dat het vaak een goedkoper model is en compacter van formaat.
Achterwiel aangedreven crosstrainerBij dit type zit het vliegwiel aan de achterkant van de crosstrainer. Het voordeel hiervan is dat het een natuurlijker loopbeweging heeft en vaak een hoger gebruikersgewicht aankan.
Middenwiel aangedreven crosstrainerBij dit type zit het vliegwiel in het midden van de crosstrainer. Het voordeel hiervan is dat het een gelijkmatige loopbeweging heeft en vaak minder ruimte in beslag neemt.
Cross-over crosstrainerDit type crosstrainer heeft de mogelijkheid om te kunnen wisselen tussen een crosstrainer- en een stepperfunctie. Hiermee kunnen verschillende spiergroepen getraind worden.
Front-driven crosstrainerBij dit type crosstrainer is de staplengte verstelbaar. Dit biedt de mogelijkheid om de loopbeweging aan te passen aan de lengte van de gebruiker.

Crosstrainer trainingsmogelijkheden

Je kunt verschillende trainingen uitvoeren op een crosstrainer. Hieronder zie je wat goede voorbeelden.

HIIT workout

HIIT staat voor High-Intensity Interval Training en is een effectieve manier om calorieën te verbranden en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Bij een HIIT workout wissel je periodes van hoge intensiteit af met periodes van lage intensiteit of rust. Een voorbeeld van een HIIT workout op een crosstrainer kan zijn: 30 seconden sprinten op hoge intensiteit, gevolgd door 30 seconden rustig joggen op lage intensiteit. Herhaal dit voor 15-20 minuten.

Heuvel training

Heuvel training is een geweldige manier om je beenspieren te versterken en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Bij een heuvel training verhoog je de weerstand op de crosstrainer en simuleer je het beklimmen van een heuvel. Begin met een lage weerstand en verhoog deze geleidelijk terwijl je traint.

Lange duurtraining

Bij een lange duurtraining train je op een constante intensiteit en duur, meestal tussen de 45 en 60 minuten. Dit is een goede manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren en calorieën te verbranden.

Hoe onderhoud je een crosstrainer?

Maak de crosstrainer regelmatig schoon: Maak de crosstrainer regelmatig schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Veeg zweet, stof en vuil van de machine om te voorkomen dat het zich ophoopt en de werking van de machine beïnvloedt.
Controleer de machine regelmatig op slijtage: Controleer regelmatig de onderdelen van de machine, zoals de pedalen, het frame en de handgrepen, op slijtage of beschadiging. Vervang eventuele versleten of beschadigde onderdelen om te voorkomen dat de machine kapot gaat.
Controleer de bouten en moeren: Controleer regelmatig de bouten en moeren van de machine en zorg ervoor dat ze stevig vastzitten. Draai losse bouten en moeren aan om te voorkomen dat de machine uit elkaar valt tijdens het gebruik.
Smeer de machine regelmatig: Smeer de machine regelmatig volgens de instructies van de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de machine soepel blijft werken en vermindert de slijtage op de onderdelen.
Bewaar de crosstrainer op een droge plaats: Bewaar de crosstrainer op een droge plaats en bedek het indien nodig om te voorkomen dat het stof en vuil aantrekt.
Gebruik de machine op de juiste manier: Gebruik de machine op de juiste manier en overbelast deze niet. Volg de instructies van de fabrikant voor het maximale gewicht en gebruik de machine niet voor doeleinden waarvoor deze niet bedoeld is.

Veelgestelde vragen over crosstrainers

Bijkomstige producten voor de beste crosstrainer

Wanneer je de beste crosstrainer hebt gekocht, zijn er enkele handige producten die je kunt overwegen om je training te verbeteren en het gebruik van de crosstrainer comfortabeler te maken.

Ten eerste is goede sportkleding belangrijk. Het dragen van comfortabele en ademende sportkleding kan je helpen om je vrijer te bewegen en overmatig zweten te voorkomen tijdens het gebruik van de crosstrainer. Kies kleding die geschikt is voor jouw training en zorg ervoor dat het comfortabel zit en niet belemmerend werkt.

Ten tweede kan een handdoek goed van pas komen. Tijdens het trainen op de crosstrainer zul je ongetwijfeld gaan zweten, dus het is handig om een handdoek bij de hand te hebben om zweet van je lichaam af te vegen en jezelf droog te houden. Dit is vooral handig als je de crosstrainer deelt met andere mensen of als je in een openbare sportschool traint.

Ten slotte is een flesje water belangrijk. Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven tijdens het trainen, dus zorg ervoor dat je een flesje water bij de hand hebt om te drinken tijdens je training. Dit zal je helpen om langer door te kunnen gaan!

1

VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer
Beste keuze

Bekijk ookWat vond je van deze post?
[Totaal: 4 Gemiddeld: 5]
Crosstrainer kopen? 5x de beste crosstrainer van 2024
Crosstrainer kopen? 5x de beste crosstrainer van 2024

Jochem
Jochem

Ik ben Jochem, 25 jaar oud en ik kom uit Losser. Ik heb mijn hele leven al veel gesport en heb tot mijn 16e op voetbal gezeten. Na een langdurige blessure ben ik hiermee gestopt en heb ik me ingeschreven bij de lokale sportschool. Sindsdien doe ik al jarenlang aan krachttraining. Naast deze hobby ben ik afgestudeerd in toegepaste psychologie en vind ik naast fysieke kracht mentale kracht ook erg interessant!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Krachthub.nl
Logo