Weight gainer kopen? 5x de beste weight gainer van 2024

Ben je vaak in de sportschool te vinden en is het jouw doel om flink wat spiermassa aan te komen? Dan is een pot weight gainer het ideale supplement wat je gaat helpen om je doelen sneller te behalen. Weight gainer is een voedingssupplement dat is ontworpen om te helpen meer calorieën en voedingsstoffen binnen te krijgen om gewicht en spiermassa te winnen.

Nu zijn er tegenwoordig veel verschillende merken en soorten weight gainers verkrijgbaar. Hierdoor kan de keuze voor de beste weight gainer nog wel een lastig worden. Maar maak je niet druk! Wij hebben de beste weight gainers van 2024 voor je onderzocht en vervolgens samengesteld in deze top 5. Ook lichten we de weight gainers stuk voor stuk toe, zodat je zelf de beste weight gainer uit kan kiezen. Vervolgens geven we je nog wat belangrijke informatie omtrent weight gainers. We sluiten af met wat veelgestelde vragen die mensen hebben over weight gainers. Lees dus snel verder!

23

Weight gainers onderzocht

60+

Reviews gecheckt

8

Webshops vergeleken

Wat is de beste weight gainer van 2024?

1

XXL Nutrition Weight Gainer
Beste keuze

De beste weight gainer van 2024 is de XXL Nutrition Weight Gainer. Deze weight gainer bevat veel extra vitamines en mineralen en bevat maar liefst 15 gram eiwit per portie! Daarnaast krijg je per portie ook 372 calorieën binnen. Hierdoor kom je snel aan in massa. De weight gainer is in meerdere smaken verkrijgbaar en voldoet aan de kwaliteit die je mag verwachten van XXL Nutrition.

Kort vooraf: hier moet je op letten tijdens het kopen van de beste weight gainer

Calorie-inhoud: Controleer het aantal calorieën per portie in de weight gainer. Afhankelijk van je doelen (gewichtstoename, spieropbouw, enz.), wil je misschien een weight gainer met een hogere calorie-inhoud.
Eiwitinname: Controleer het eiwitgehalte per portie. Een goede weight gainer moet voldoende eiwitten bevatten om spiergroei en -herstel te ondersteunen. Zoek naar producten met ten minste 15-20 gram eiwit per portie.
Koolhydraten: Let op de hoeveelheid koolhydraten in de weight gainer. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie. Kies een product dat voldoende koolhydraten bevat om aan je caloriebehoeften te voldoen.
Ingrediënten: Bekijk de ingrediëntenlijst om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste toevoegingen of vulstoffen zijn. Zoek naar producten met hoogwaardige ingrediënten.
Smaak: Weight gainers zijn er in verschillende smaken. Kies een smaak die je lekker vindt, want dit zal je aanmoedigen om het regelmatig te gebruiken.

Overzicht top 5 beste weight gainers van 2024


1

XXL Nutrition Weight Gainer
Beste keuze

2

Optimum Nutrition Weight Gainer

3

Kosso Nutrition Bulk Weight Gainer
Bevat meeste eiwitten per portie

4

Dymatize Super Mass Weight Gainer

5

Interactive Nutrition Mammoth Weight Gainer

De top 5 beste weight gainers van 2024 beschreven


1

XXL Nutrition Weight Gainer
Beste keuze

De XXL Nutrition Weight Gainer is de beste weight gainer van 2024. Deze weight gainer wordt geleverd in een royale verpakking van 2500 gram en biedt een optimaal samengestelde mix voor verantwoordelijk aankomen. Met een aanzienlijke 75% hoogwaardige koolhydraten en een minimaal vetgehalte biedt deze weight gainer de zekerheid van de meest essentiële voedingsstoffen voor gewichtstoename. Bovendien bevat elke portie een breed scala aan vitamines en mineralen, en met 15 gram eiwit per portie is deze shake ook ideaal na een intensieve workout.

De weight gainer bevat onder andere Vitamine C, verschillende varianten van Vitamine B en Vitamine E. Bovendien maken de toegevoegde mineralen kalium en magnesium deze Weight Gainer compleet. Met 372 calorieën per portie kan deze shake zelfs dienen als een evenwichtige maaltijdvervanger.

Smaak speelt een cruciale rol bij de keuze voor een weight gainer die gedurende langere tijd kan worden gebruikt. Bij de ontwikkeling van de XXL Nutrition Weight Gainer is hier veel aandacht aan besteed, wat duidelijk te merken is aan de vier overheerlijke smaken: Vanille, Banaan, Aardbei en Chocolade. Dankzij het gebruik van hoogwaardige smaakaroma’s en kwaliteitsingrediënten is de Weight Gainer niet alleen superromig, maar smaakt hij ook telkens weer als een heerlijke traktatie.

Pluspunten
 • Beste weight gainer
 • Met vitamines en mineralen
 • 15 gram eiwit per 100 gram
 • 372 calorieën per 100 gram
 • Meerdere smaken verkrijgbaar
 • 230+ positieve reviews
Minpunten
 • Geen

Bekijk hieronder waar de XXL Nutrition Weight Gainer verkrijgbaar is:


2

Optimum Nutrition Weight Gainer

Optimum Nutrition Serious Mass is een weight gainer die speciaal is ontworpen voor sporters, met als doel extra calorieën en voedingsstoffen binnen te krijgen die moeilijk via reguliere voeding kunnen worden verkregen.

Met elke shake krijg je maar liefst 1250 calorieën, 53 gram hoogwaardig eiwit en 250 gram complexe koolhydraten binnen. Dit maakt het ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar gewichtstoename en een hoge energiebehoefte hebben. Bovendien is Serious Mass verrijkt met creatinemonohydraat, glutamine, inositol, en choline. Naast deze essentiële macronutriënten bevat Serious Mass ook een breed scala aan toegevoegde vitamines en mineralen om ervoor te zorgen dat het lichaam goed wordt ondersteund.

Deze weight gainer is verkrijgbaar in zeven heerlijke smaken, wat het aantrekkelijk maakt voor diegenen die op zoek zijn naar variatie in hun voedingssupplementen.

Kortom, Optimum Nutrition Serious Mass is een uitstekende keuze voor sporters die streven naar gewichtstoename en spieropbouw. Met zijn indrukwekkende voedingswaarde, toegevoegde nutriënten en diverse smaken, biedt het een uitstekende ondersteuning voor de voedingsbehoeften van serieuze sporters.

Pluspunten
 • Hoogwaardige weight gainer
 • Met vitamines, mineralen en creatine
 • 15 gram eiwit per 100 gram
 • 379 calorieën per 100 gram
 • Meerdere smaken verkrijgbaar
Minpunten
 • Geen

Bekijk hieronder waar de Optimum Nutrition Weight Gainer verkrijgbaar is:


3

Kosso Nutrition Bulk Weight Gainer
Bevat meeste eiwitten per portie

De derde beste weight gainer van 2024 is de Beest Worden Weight Gainer van Kosso Nutrition. Deze weight gainer belooft je te helpen om op een gezonde en effectieve manier aan te komen, en de naam zegt het al – het doel is om een “kast” te worden!

Deze weight gainer is ontworpen om snel gewicht aan te komen. De shake bevat een combinatie van hoogwaardige eiwitten, vitamines, mineralen, aminozuren en veel koolhydraten. Deze mix van voedingsstoffen is bedoeld om je te ondersteunen bij het bereiken van je massadoelstellingen.

Kortom, als je snel spiermassa aan wil komen kan deze weight gainer een waardevolle aanvulling op je dagelijkse voeding bieden. Met de juiste combinatie van voedingsstoffen en de belofte om je te helpen om een “kast” te worden, kan dit product je op weg helpen naar de gewenste resultaten.

Pluspunten
 • Zeer eiwitrijke weight gainer
 • Met vitamines en mineralen
 • 23,3 gram eiwit per 100 gram
 • 369 calorieën per 100 gram
 • Meerdere smaken verkrijgbaar
Minpunten
 • Je kunt alleen voor de 2,5 kg pot kiezen

Bekijk hieronder waar de Kosso Nutrition Bulk Weight Gainer verkrijgbaar is:


4

Dymatize Super Mass Weight Gainer

Dymatize Super Mass Gainer is een krachtige weight gainer die een combinatie van koolhydraten en eiwitten biedt, versterkt met extra ingrediënten zoals Creatine, BCAA’s, vitamines en mineralen. Deze weight gainer is bedoeld om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken door je calorie-inname te verhogen en tegelijkertijd je lichaam van essentiële voedingsstoffen te voorzien.

Wat Super Mass Gainer onderscheidt, is de diversiteit aan eiwitbronnen die het bevat. Het bevat vier soorten eiwitten: Whey Protein Isolate, Whey Protein Concentrate, Caseïnaat en Egg Proteïne. Deze verscheidenheid aan eiwitten biedt voordelen zoals spierherstel, behoud van spiermassa en bevordering van spiergroei.

Al met al biedt Dymatize Super Mass Gainer een uitgebreide aanpak om je te helpen bij het bereiken van je gewichts- en fitnessdoelen. Met de juiste mix van koolhydraten, eiwitten en supplementen zoals Creatine en BCAA’s, kan dit product een waardevolle aanvulling zijn op je voedings- en trainingsregime.

Pluspunten
 • Hoogwaardige en goed opneembare weight gainer
 • Met vitamines, mineralen en BCAA’s
 • 16 gram eiwit per 100 gram
 • 382 calorieën per 100 gram
 • Bevat 4 verschillende soorten eiwitten
 • Meerdere smaken verkrijgbaar
Minpunten
 • Geen

Bekijk hieronder waar de Dymatize Super Mass Weight Gainer verkrijgbaar is:


5

Interactive Nutrition Mammoth Weight Gainer

Interactive Nutrition Mammoth Mass is niet zomaar een weight gainer, het is al drie jaar op rij bekroond tot een van de beste weight gainers die er verkrijgbaar zijn. Als je moeite hebt met het opbouwen van massa en serieus wilt groeien, dan is Mammoth de keuze voor jou.

Mammoth’s verhouding tussen proteïne en koolhydraten is 35% – 65%, wat ideaal is voor gewichtstoename en spiergroei. In tegenstelling tot veel andere weight gainers, bevat Mammoth hoogwaardige eiwitten en geen goedkope, inferieure eiwitbronnen. Bovendien bevat het alleen ‘goede’ vetten in de vorm van MCT-vetten, gewonnen uit kokosnootolie. Ook bevat deze weight gainer zowel ‘snelle’ als ‘langzame’ koolhydraten, wat de perfecte formule is om te groeien.

Het unieke enzymencomplex in Mammoth zorgt ervoor dat alle ingrediënten optimaal worden verteerd en opgenomen door je lichaam. Het gaat er namelijk niet alleen om hoeveel calorieën je binnenkrijgt, maar ook hoeveel calorieën je lichaam daadwerkelijk kan benutten.

Kortom, Interactive Nutrition Mammoth Mass is een weight gainer die serieus werk maakt van gewichtstoename en spiergroei. Met de juiste balans tussen voedingsstoffen is het een krachtig supplement voor iedereen die streeft naar groei.

Pluspunten
 • Hoogwaardige weight gainer met unieke formule
 • Met glutamine, mineralen en BCAA’s
 • 20 gram eiwit per 100 gram
 • 415 calorieën per 100 gram
 • Perfecte verhouding tussen snelle en langzaam opneembare koolhydraten
 • Meerdere smaken verkrijgbaar
 • Uniek enzymencomplex voor de perfecte opname in je lichaam
Minpunten
 • Geen

Bekijk hieronder waar de Interactive Nutrition Mammoth Weight Gainer verkrijgbaar is:


De voordelen van weight gainer

Calorie- en voedingsstoffenaanvulling: Weight gainers bevatten een hoge hoeveelheid calorieën en macronutriënten zoals koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit kan mensen helpen om hun dagelijkse calorie-inname te verhogen, wat essentieel is voor gewichtstoename.
Eiwitbron: Veel weight gainers bevatten hoogwaardige eiwitten, zoals whey eiwit, caseïne en andere bronnen. Eiwitten zijn cruciaal voor spiergroei en -herstel, waardoor weight gainers gunstig zijn voor mensen die spieren willen opbouwen.
Gemakkelijke consumptie: Weight gainers zijn handig voor mensen die moeite hebben om grote hoeveelheden voedsel te eten. Het is vaak makkelijker om een shake te drinken dan om een grote maaltijd te eten, vooral voor mensen met een drukke levensstijl.
Snelle energiebron: De koolhydraten in weight gainers kunnen snel beschikbare energie leveren, wat gunstig kan zijn voor sporters die voor of na de training extra brandstof nodig hebben.
Essentiële voedingsstoffen: Sommige weight gainers zijn verrijkt met vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen, waardoor ze een complete maaltijdvervanger kunnen zijn en zorgen voor een evenwichtige voeding.
Gewichtstoename beheren: Weight gainers stellen mensen in staat om hun gewichtstoename beter te beheren en in de gaten te houden, wat vooral handig is voor mensen die werken aan specifieke fitness- of gezondheidsdoelen.
Aangepaste calorie-inname: Weight gainers komen in verschillende caloriegehaltes, wat mensen de mogelijkheid geeft om de calorie-inname aan te passen aan hun individuele behoeften en doelen.

De verschillende soorten weight gainers

Soort Weight GainerEigenschappen en Doelstellingen
Eiwitgebaseerde Weight Gainers– Hoger eiwitgehalte voor spiergroei en -herstel.
– Bevat vaak whey-eiwit, caseïne of een mix van eiwitten.
Koolhydraatgebaseerde Weight Gainers– Hoger koolhydraatgehalte voor extra calorieën en energie.
– Bevat complexe koolhydraten zoals maltodextrine of havermout.
Vetarme Weight Gainers– Bevat weinig vet, geschikt voor gewichtstoename zonder overtollig vet.
– Richt zich op het leveren van calorieën zonder veel vet.
Vetrijke Weight Gainers– Hoger vetgehalte en caloriegehalte, kan meer verzadigd vet bevatten.
– Biedt een hoge calorie-inname met vetten.
Gezonde Weight Gainers– Richt zich op gezondere ingrediënten zoals natuurlijke suikers en gezonde vetten.
– Bevat vaak vezels en gezonde voedingsstoffen.
Weight Gainers met Supplementen– Bevat extra supplementen zoals creatine, BCAA’s, vitamines en mineralen.
– Ontworpen om spiergroei en algemene gezondheid te ondersteunen.
Natuurlijke Weight Gainers– Bevat biologische en natuurlijke ingrediënten.
– Vrij van kunstmatige toevoegingen en zoetstoffen.
beste weight gainer

Het verschil tussen eiwitpoeder en weight gainer

Eiwitpoeder en weight gainer zijn beide voedingssupplementen die worden gebruikt in de wereld van fitness en bodybuilding, maar ze hebben verschillende doelen en samenstellingen. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen eiwitpoeder en weight gainer:

1

Eiwitpoeder

Doel: Eiwitpoeder is ontworpen om de eiwitinname te verhogen en wordt vaak gebruikt voor spierherstel, spiergroei en algehele gezondheid. Het is nuttig voor mensen die hun eiwitinname willen verhogen zonder veel extra calorieën uit koolhydraten en vetten.
Samenstelling: Eiwitpoeder bevat hoofdzakelijk eiwitten en heeft doorgaans een laag gehalte aan koolhydraten en vetten. De meest voorkomende eiwitbronnen zijn whey-eiwit, caseïne-eiwit en plantaardige eiwitten zoals erwten- of rijsteiwit.
Calorieën: Eiwitpoeder bevat over het algemeen minder calorieën per portie in vergelijking met weight gainers, omdat het hoofddoel is om eiwitten te leveren zonder de totale calorie-inname sterk te verhogen.
2

Weight gainer

Doel: Weight gainers zijn specifiek ontwikkeld om de totale calorie-inname te verhogen en gewichtstoename te bevorderen, vaak in de vorm van spiermassa. Ze zijn geschikt voor mensen die moeite hebben met het aankomen in gewicht of die hun calorie-inname willen verhogen voor sportprestaties.
Samenstelling: Weight gainers bevatten naast eiwitten ook aanzienlijke hoeveelheden koolhydraten en soms ook vetten. Ze zijn ontworpen om calorieën uit verschillende macronutriënten te leveren.
Calorieën: Weight gainers bevatten doorgaans veel meer calorieën per portie in vergelijking met eiwitpoeder. Dit is bedoeld om een calorietekort te compenseren en gewichtstoename te stimuleren.

In het kort, eiwitpoeder richt zich hoofdzakelijk op het leveren van eiwitten en heeft een beperkte hoeveelheid calorieën, terwijl weight gainers gericht zijn op het verhogen van de totale calorie-inname door eiwitten, koolhydraten en soms vetten te leveren. De keuze voor het juiste supplement hangt af van je specifieke doelen, zoals spiergroei, gewichtstoename of algemene gezondheid.

Is weight gainer voor iedereen geschikt?

Weight gainers zijn niet noodzakelijk geschikt voor iedereen. Of een weight gainer geschikt is, hangt af van individuele doelen en voedingsbehoeften. Hier zijn enkele overwegingen:

Geschikte doelgroepen voor weight gainers

Mensen die moeite hebben met aankomen: Weight gainers kunnen nuttig zijn voor mensen die van nature moeite hebben om gewicht aan te komen, ook wel “hardgainers” genoemd.
Sporters met een hoge energiebehoefte: Atleten en bodybuilders die intensieve trainingsschema’s volgen en veel calorieën nodig hebben om hun energiebehoeften te dekken, kunnen baat hebben bij weight gainers.
Spieropbouw: Weight gainers kunnen worden gebruikt door mensen die spiermassa willen opbouwen en die extra calorieën nodig hebben om hun training en herstel te ondersteunen.

Veelgestelde vragen over weight gainers

Bijkomstige producten voor de beste weight gainer

Wanneer je de beste weight gainer hebt aangeschaft, zijn er enkele aanvullende producten en accessoires die van pas kunnen komen.

Een hoogwaardige shakerfles met mengbal vergemakkelijkt het klontvrij mengen van je weight gainer, terwijl een keukenweegschaal je helpt de juiste hoeveelheid poeder te meten. Creatine en BCAA-supplementen kunnen worden toegevoegd om spiergroei en herstel te bevorderen, terwijl multivitamines zorgen voor essentiële voedingsstoffen.

Overweeg ook vezelsupplementen voor een gezonde spijsvertering en zorg voor voldoende waterinname. Een goed doordacht dieet- en trainingsplan, mogelijk in samenwerking met een voedingsdeskundige of personal trainer, is essentieel.

Tot slot, gezonde snacks en calorie-rijke voedingsmiddelen zoals noten en zaden kunnen worden opgenomen in je dagelijkse routine om je calorie-inname te verhogen en je fitnessdoelen te ondersteunen.

1

XXL Nutrition Weight Gainer
Beste keuze

Bekijk ookWat vond je van deze post?
[Totaal: 4 Gemiddeld: 5]
Weight gainer kopen? 5x de beste weight gainer van 2024
Weight gainer kopen? 5x de beste weight gainer van 2024

Daniel
Daniel

Ik ben Daniël, 23 jaar oud en ik kom uit Rijssen. Sinds de basisschool was ik altijd al een sportieve jongen die altijd zijn grenzen op wou zoeken. Ik heb vroeger op verschillende sporten gezeten zoals: judo, tennis en atletiek. Sinds mijn 17e ben ik fanatiek bezig in de sportschool, en ik krijg een enorme kick als ik in de spiegel zie dat ik progressie boek. Naast mijn hobby in de gym vind ik online marketing ook erg interessant. Ook verdiep ik me graag in onderwerpen omtrent zelfontwikkeling.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Krachthub.nl
Logo