Gouden Grip handknijper – Review 2024

Wil je thuis je grip trainen? Dat kan tegenwoordig met verschillende handige attributen. Zo kun je door oefeningen te doen met een handknijper je grip sterker maken. In dit artikel review ik de handknijper van Gouden Grip. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten handknijpers te koop dus in deze review kom je er achter of de Gouden Grip handknijper het kopen waard is. Eerst bespreek ik kort wat Gouden Grip is, en waar ze voor staan. Hierna ga ik de handknijper reviewen, lees dus snel verder!

Review samengevat

8.5Expert Score
Perfecte basic handknijper

De Gouden Grip handknijper is de perfecte basic handknijper voor iedereen die gespierde onderarmen wil krijgen, of wil werken aan een betere grip. De handknijper is van goede kwaliteit en heeft een luxe uitstraling door het gouden metaal. Een minpunt van de handknijper is dat je grip verliest wanneer je zweethanden krijgt. Dit valt overigens makkelijk op te lossen met wat vloeibaar magnesium. Al met al is de handknijper zeker een aanrader!

Pluspunten
  • IJzersterke kwaliteit
  • Verschillende weerstand levels verkrijgbaar
  • Gouden design
Minpunten
  • Als je zweethanden hebt, is de handknijper moeilijker dicht te knijpen

Wat is Gouden Grip

Gouden Grip is een webshop speciaal gericht op attributen om je grip en je onderarmen mee te trainen. De webshop is opgericht door twee jonge jongens die beide vinden dat mensen in de sportschool te weinig hun onderarmen trainen. Zelf hebben ze al jarenlang passie voor griptraining en hierdoor is de webshop ontstaan. Gouden Grip heeft inmiddels een uitgebreid assortiment aan onderarm- en griptrainers. De producten ontwikkelen ze zelf en deze testen ze uitvoerig voordat deze in de webshop geplaatst worden.

Eerste indruk

De Gouden Grip handknijper is een basic handknijper waarmee je altijd en overal je grip kan trainen. De oefening die je met deze handknijper uitvoert, is eigenlijk heel simpel. Je knijpt de handknijper samen tot je niet meer kunt en probeert dit vervolgens even vast te houden. De Gouden Grip handknijpers hebben verschillende levels. Zelf had ik level 2 wat gelijk staat aan een weerstand van 45 kg. In het begin moest ik wennen aan de weerstand die de handtrainer me gaf. Dit ging na een paar dagen al een stuk beter en ik kon de handknijper steeds makkelijker dicht knijpen.

Wat viel op?

De kwaliteit van de handknijper is naar mijn mening erg goed. Er kan natuurlijk ook vrij weinig kapot gaan aan een handknijper. Het robuuste gouden staal heeft een luxe uitstraling. Ook vind ik het een leuke feature dat het level van de handtrainer onderaan het handvat zichtbaar is. Zo kun je voor jezelf een doel stellen om met een zwaardere handknijper te gaan trainen in de toekomst. Zelf heb ik best wel snel last van zweethanden. Ik merkte dat de grip hierdoor soms niet optimaal was met deze handknijper. Maar dit probleem had ik snel verholpen door wat vloeibaar magnesium aan de handknijper te smeren. Wat mij betreft is het dus een aanrader om er gelijk vloeibaar magnesium bij te bestellen. Dit kun je ook nog voor veel andere oefeningen gebruiken.

Voor wie is deze handknijper geschikt?

Deze handknijper is geschikt voor iedereen die zijn onderarmen sterker wil maken of zijn grip wil verbeteren. Met een sterke grip kun je bijvoorbeeld makkelijker pull-ups doen aan een pull-up bar. Ook is de handknijper geschikt voor wandklimmers die hun grip wil trainen. Wanneer je nog nooit getraind hebt met een handtrainer is het aan te raden om eerste te beginnen met het eerste level.

Conclusie

De Gouden Grip handknijper is een aanrader voor iedereen die zijn grip wil verbeteren. De verschillende levels maken het ook voor beginners toegankelijk. Daarnaast zijn de handknijpers van goede kwaliteit en is er niet bespaard op het materiaal. Als leuk extraatje ontvang je bij de aanschaf van een handknijper ook nog eens een gratis e-book met tips en handknijper oefeningen.

Bekijk hieronder de verschillende handknijpers van Gouden Grip:


Bekijk ookWat vond je van deze post?
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]
Gouden Grip handknijper – Review 2024
Gouden Grip handknijper – Review 2024

Daniel
Daniel

Ik ben Daniël, 23 jaar oud en ik kom uit Rijssen. Sinds de basisschool was ik altijd al een sportieve jongen die altijd zijn grenzen op wou zoeken. Ik heb vroeger op verschillende sporten gezeten zoals: judo, tennis en atletiek. Sinds mijn 17e ben ik fanatiek bezig in de sportschool, en ik krijg een enorme kick als ik in de spiegel zie dat ik progressie boek. Naast mijn hobby in de gym vind ik online marketing ook erg interessant. Ook verdiep ik me graag in onderwerpen omtrent zelfontwikkeling.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Krachthub.nl
Logo