Gouden Grip wrist roller – Review 2024

Wil je thuis je onderarmen trainen? Dat kan tegenwoordig met verschillende handige attributen. Zo kun je je onderarmen trainen met een wrist roller. In dit artikel review ik de wrist roller van Gouden Grip. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten wrist rollers te koop dus in deze review kom je er achter of de Gouden Grip wrist roller het kopen waard is. Eerst bespreek ik kort wat Gouden Grip is, en waar ze voor staan. Hierna ga ik de wrist roller reviewen, lees dus snel verder!

Review samengevat

9Expert Score
Perfecte wrist roller gemaakt van hoogwaardig materiaal

De Gouden Grip wrist roller is een handige tool voor iedereen die zijn onderarmen wil trainen. De wrist roller is van hoogwaardige materialen gemaakt, en is ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast biedt het handvat van de wrist roller buitengewoon veel grip en rolt de band gemakkelijk van de wrist roller af en op.

Pluspunten
  • Handvat biedt veel grip
  • Stevige laadpin en karabijnhaak
  • Inclusief gratis griptraining E-book
Minpunten
  • Geen

Wat is Gouden Grip

Gouden Grip is een webshop speciaal gericht op attributen om je grip en je onderarmen mee te trainen. De webshop is opgericht door twee jonge jongens die beide vinden dat mensen in de sportschool te weinig hun onderarmen trainen. Zelf hebben ze al jarenlang passie voor griptraining en hierdoor is de webshop ontstaan. Gouden Grip heeft inmiddels een uitgebreid assortiment aan onderarm- en griptrainers. De producten ontwikkelen ze zelf en deze testen ze uitvoerig voordat deze in de webshop geplaatst worden.

What’s in the box?

Wrist roller handvat inclusief nylon band
Stevige karabijnhaak
Laadpin

Eerste indruk

De eerste indruk van de Gouden Grip wrist roller is erg goed. Het product is goed afgewerkt en er is enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De karabijnhaak voelt erg stevig aan en voor mijn gevoel kun je de wrist roller aardig zwaar beladen. Het handvat van de wrist roller is gemaakt van anti-slip materiaal. Zelfs met zweethanden heb je nog veel grip op het handvat.

Hoe werkt de Gouden Grip wrist roller?

De oefening die je met de wrist roller uitvoert is vrij simpel. Je gaat rechtop staan en zorgt dat je schouderbladen samengedrukt zijn. Vervolgens steek je je armen uit en houd je hiermee de wrist roller inclusief het gewicht vast. Rol vervolgens langzaam de band van de wrist roller af en houd hierbij constant spanning op je onderarmen. Wanneer de band helemaal afgerold is kun je vervolgens het gewicht weer omhoog oprollen op de wrist roller.

Bekijk hieronder hoe je een wrist roller het best gebruikt:

Wat viel op tijdens het gebruik van de wrist roller?

Tijdens het trainen met de wrist roller van Gouden Grip viel al gelijk op dat dit een wrist roller is die erg lang mee gaat. Op het materiaal is niet bespaard. Zoals eerder benoemd is een van de grootste pluspunten het handvat. Deze glibbert nooit uit je handen, zelfs niet als je zweethanden hebt. Daarnaast gaat het afrollen en oprollen van wrist roller ook erg soepel, dit komt door de inkeping in het handvat. De band zelf is van goede kwaliteit en heeft zelfs een klein logootje van Gouden Grip. De pin waar je het gewicht op laadt, is zeer stevig, maar misschien minder geschikt voor olympische halterschijven.

Voor wie is deze wrist roller geschikt?

Deze wrist roller is geschikt voor iedereen die thuis of in de sportschool dikkere onderarmen wil kweken. Je kunt eigenlijk vrij weinig fout doen en toch is de oefening uitermate effectief. Ook kun je zelf het gewicht bepalen, hiervoor moet je wel kleine losse gewichtschijfjes hebben. Er is eigenlijk geen betere manier om je onderarmen zo te laten branden als met de wrist roller. Deze wrist roller is ook geschikt voor mensen die hun gripkracht willen verbeteren. Het is dus onder andere een ideaal product voor wandklimmers.

Conclusie

De Gouden Grip wrist roller is een handige tool voor iedereen die zijn onderarmen wil trainen. De wrist roller is van hoogwaardige materialen gemaakt, en is ontworpen om lang mee te gaan. Daarnaast biedt het handvat van de wrist roller buitengewoon veel grip en rolt de band gemakkelijk van de wrist roller af en op.

Bekijk hieronder de wrist roller van Gouden Grip bij bol.com:

Bekijk ookWat vond je van deze post?
[Totaal: 1 Gemiddeld: 5]
Gouden Grip wrist roller – Review 2024
Gouden Grip wrist roller – Review 2024

Daniel
Daniel

Ik ben Daniël, 23 jaar oud en ik kom uit Rijssen. Sinds de basisschool was ik altijd al een sportieve jongen die altijd zijn grenzen op wou zoeken. Ik heb vroeger op verschillende sporten gezeten zoals: judo, tennis en atletiek. Sinds mijn 17e ben ik fanatiek bezig in de sportschool, en ik krijg een enorme kick als ik in de spiegel zie dat ik progressie boek. Naast mijn hobby in de gym vind ik online marketing ook erg interessant. Ook verdiep ik me graag in onderwerpen omtrent zelfontwikkeling.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Krachthub.nl
Logo