Over ons

Over ons

Welkom op Krachthub.nl! Wij zijn Daniël en Jochem en we zijn beide fitnessliefhebbers met een passie voor krachttraining. Wij hebben jarenlange ervaring met fitness en hebben veel kennis opgedaan over training, voeding en supplementen.

Wij hebben Krachthub.nl opgericht om onze kennis en ervaring te delen en anderen te helpen bij het behalen van hun fitnessdoelen. Op Krachthub.nl vind je een schat aan informatie over fitness, krachttraining en gezondheid. Van trainingsprogramma’s, voedingstips, productreviews tot fitnessnieuws, wij bieden een breed scala aan informatie om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken!

Ons doel met Krachthub.nl is om een bron van inspiratie, motivatie en kennis te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in fitness en krachttraining. Of je nu op zoek bent naar de beste loopband, roeitrainer of naar supplementen zoals eiwitpoeder en creatine, wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden op je reis naar een gezonder, sterker en fitter lichaam!

Over Daniël

Ik ben Daniël, 23 jaar oud en ik kom uit Rijssen. Sinds de basisschool was ik altijd al een sportieve jongen die altijd zijn grenzen op wou zoeken. Ik heb vroeger op verschillende sporten gezeten zoals: judo, tennis en atletiek. Sinds mijn 17e ben ik fanatiek bezig in de sportschool, en ik krijg een enorme kick als ik in de spiegel zie dat ik progressie boek. Naast mijn hobby in de gym vind ik online marketing ook erg interessant. Ook verdiep ik me graag in onderwerpen omtrent zelfontwikkeling.

Over Jochem

Ik ben Jochem, 25 jaar oud en ik kom uit Losser. Ik heb mijn hele leven al veel gesport en heb tot mijn 16e op voetbal gezeten. Na een langdurige blessure ben ik hiermee gestopt en heb ik me ingeschreven bij de lokale sportschool. Sindsdien doe ik al jarenlang aan krachttraining. Naast deze hobby ben ik afgestudeerd in toegepaste psychologie en vind ik naast fysieke kracht mentale kracht ook erg interessant!

Hoe testen en reviewen wij producten

Als redactie nemen we de meeste relevante producten en klantervaringen mee van gerenommeerde websites en webshops. Hieruit trekken we vervolgens een conclusie en bepalen we per product op welke plek het in de top X lijst terecht komt. Ook krijgen we regelmatig producten opgestuurd die we vervolgens reviewen. Tenslotte doen we ook regelmatig zelf een testaankoop om zo een product of dienst te kunnen reviewen.

Contact

DT E-com

Kvk: 77839854

BTW Nummer: NL003246417B78

Adres: Morsweg 155, 7461AL Rijssen (geen bezoekadres)

T: (062) 194-6599

E: krachthub@gmail.com

LinkedIn profiel

Youtube kanaal

Krachthub.nl
Logo